Като от приказките изглежда къщата на жена от Самоков – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неуморният труд на стопанката на красива къща в Самоков предизвика огромно възхищение в социалната мрежа. Домът й така е обсипан с цветя, та чак изглежда нереално. Като приказна картичка е цялата фасада и балкони на дамата. Хора, на които хобито им е да отглеждат цветя оценяват огромния труд, необходим да се отглежда и поддържа тази красота. Много от тях пожелаха да се запознаят с Нушка, както й казват близките и познатите й.

Къщата на леля Теменужка от Самоков, която днес стана хит в групичката ни, а и не само! Невероятна красота!
Искрено се надявам, тези снимки и възхищенията на хората в коментарите да достигнат до нея и тя стане член на групичката ни, за да имаме възможност да научим повече за това съвършенство, което е сътворила!

Благодарим ти лельо Нушка, затова че правиш света ни по-красив! Благодарим и на Биляна Йорданова, която ни показа тази неземна красота и това как трябва да изглежда всеки дом! ❤️

Много от членовете на грухата, които са минавали покрай този дом казват, че на живо е още по-приказно и нереално.

И това е всяка година! Стопанката на къщата, Теменужка (то и името й е цвете) привежда къщата си в този вид всяка година! Респект за труда и грижите!

Къщата е наистина прекрасна! Намира се в гр.Самоков по пътя за Боровец.Поздравления за собственичката създала тази красота!

Тая цялата красота я поддържа сама една жена. И това не са всичките ѝ цветя 💛

На живо е нещо уникално, минавала съм от там преди две години и се спрях да я снимам и аз!
Много труд, грижа и любов е!
Браво за поредна година!

Тази къща винаги е така красива!От години я помня така! Браво!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!