Твърде женствен ли?! Кристиан Костов показа красивата си приятелка – вижте каква сладка двойка са (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от звездите, които роди форматът „Х-фактор“ у нас безспорно е Кристиан Костов . Напоследък той предизвика полемика повече с външния си вид, отколкото с песните си, но феновете му приемат неговите странности като част от артистичния му натюрел.

Сега обаче чаровният изпълнител с кадифен глас зарадва всички, показвайки приятелката си. Мнозина дори се учудиха, че изпълнителят излиза с жена. Най-успешният участник от Евровизия е гушнал момиче, за което казва, че „прави сутрините му по-добри от кафето“.

Крис Костов приятелка

Снимка: Инстаграм

Девойката се казва Полина Богушевич и е победителка на детската Евровизия през 2017 г. Тя е половин рускиня и корейка. С подобна съдба от рождение, любовта между Кристиян и Полина е пламнала внезапно. Двамата се запознават в Лос Анжелис, където в момента Кристиан живее и работи по нови музикални проекти. Най-вероятно именно музиката и участието в Евровизия са събрали младите изпълнители.

Кристиан Костов и Полина

Снимка: Инстаграм

Преди време звездата е споделял, че се чувства самотно, но вече, за щастие, не е така. Любовта е най-голямото вдъхновение за певеца. Той е разказвал, че е писал и песен след раздяла, която го е сполетяла. Феновете на Кристиан са в очакване той да доведе новата си половинка у нас, както наскоро направи новият ас във Формулата Никола Цолов, припомня hotnews.bg.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!