Бомба! Ернестина кръшкала яко на Слабаков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Шило в торба не стои“, е казал народът и не случайно. Оказа се, че докато Андрей Слабаков работил и уж защитавал интересите на България в Европейския парламент, половинката му Ернестина Шинова, търсила ласки другаде, научи Lupa.bg.

Съсед на двойката разкри пред нашата медия, че 61-годишната русокоса актриса все още си търси своето и намира начин да го получи. Шинова, която все още хваща окото, скитала насам-натам из София, за да стопли нечие друго легло, когато Слабаков го няма.

Тя разполагала и със средства, идващи от солидната заплата на 64-годишния Андрей, който праща по някое и друго евро, за да се радва на живота блондинката.

Ернестина Шинова, която често е забелязвана в автомобилите на доста по-млади мъже, с които обикаля и из столични скъпарски заведения. Радките случаи, в които тя се осмелявала да води млади „лъвчета“ в семейната къща, са били все в малките часове на деня, а колите са паркирани далеч от оградата на двора.

В момента Слабаков си е вече в България и двамата с Ернестина Шинова се наслаждават на внучката си, с която тази година ги зарадва дъщеря им Йоанна, но нито един от семейството не подозира за похожденията на блондинката.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!