„Скромната“ сватба на Мика Стоичкова затвори баровски хотел на Черноморието (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече ви показахме единствената снимка на по-голямата дъщеря на Христо Стоичков, Михаела, като булка. Самата церемония бе държана в пълна тайна, но Мика намекна, че нещо предстои в профила си в социалните мрежи.

Двамата с любимия й Мартин Трайков узакониха връзката си на семпла церемония в столична община, а пред Бог се врекоха в софийски храм по-рано през юли. Купонът и веселбата оставиха за по-късно през август.

Мика и Мартин

Снимка: kliuki.net

Преди часове се разбра, че сватбеното парти се е състояло през уикенда в Созопол в един от баровските хотели.

Поканени бил само богоизбрани личности и някои от най-близките роднини на двете семейства. Причината за секретното тържество била, че нито Мика, нито съпругът й искали да се шуми около брака им. Може би затова няма нито една снимка от сватбения купон, за който се твърди, че заради спокойствието и комфорта на младоженците, както и за поканените  бил затворен целия хотел и бил само на тяхно разположение.

Да не говорим за охраната, която се грижела обстановката по време на пиршеството и забавленията.

Мика Стоичков

Снимка: kliuki.net

Булката се показа по бански от хотела в Созопол

Може би никой нямаше да разбере за сватбената веселба ако Мика Стоичкова не бе благодарила в социалната мрежа на хотела, организатор на купона.

Според слуховете младоженците избрали за кум Милен Керемедчиев, бивш дипломат и зам. външен министър. Но тази информация остава само в сферата на клюките. Както и твърденията, че тъста Стоичков бил най-активен на дансинга.

Така, че сами преценете дали сватбеното тържество може да мине за семпло и скромно!

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!