Изказване на Христо Стоичков възмути мнозина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Христо Стоичков присъства на Олимпиадата в Париж и проследи всички участия на българите отблизо. Знаем, че той винаги има мнение и не го крие, казва си всичко, както го мисли.

Той говори и за олимпийската титла на Карлос Насар, като се нахвърли върху критиците му.

Уникално се развиват нещата. Три златни медала, имаме сребърен и бронзови медали. Показахме, че можем. И това, което Карлос направи вчера с този рекорд… България трябва да се гордее, че спортистите донесоха тези отличия. Преди няколко месеца всички плюеха Карлос, а сега всички го обичат. Много бързо се променят нещата. Олимпийски шампион с рекорд. Кой каквото иска да говори, Карлос остава на върха, заяви Стоичков, който е вицепрезидент на БОК пред БНТ.

Много обаче не се съгласиха този път с него. Името на Карлос не е споменавано с лошо, напротив, много хора се радват на момчето и неговата борбеност да се изправи и да продължи към върха.

Андрей Кожухаров
Христо, престани да измисляш „истории“ за Карлос!!! Никой не го е плюел. С нетърпение очаквахме появата му на ол.игрите. Той е невероятен човек с прекрасно излъчване и 99.99 % от българите знаеха за неговия талант и очакваха това, което направи…

респект към тези спортисти!. не е нужно стоичков да ни го казва!…..виж, той да повдигне въпроса защо имаме само 46 – участника….3-4- пъти по- малко от не- демократичното време! държави които са по- малки от нас са пред нас!

Аз не съм чел някой да е плюл това момче. Ицето малко алангро си ги говори.

Аз не си спомням някой някога да е плюл това момче! Но ти си навсякъде и знаеш всичко! Дори знаеш на готвиш

Нека славата да е за Карлос!!!
„Скрийте“ го поне за малко този Стоичков!

Нямам спомен Карлос Насар да е давал повод да бъде ПЛЮТ…
Какво значи преди,та той е на 20г.???!!
Нека се отдадем на ОЛИМПИЙЦИТЕ ни и да се гордеем с тях…
Браво и поклон,не само на медалистите а на всички участници!!!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!