Христо Кърджилов: Няма трети човек между Радина и Деян! Конфликтът между тях е голям!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Непреодолими различия и зачестили конфликти, това е истинската причина за раздялата на една от най-красивите български двойки – актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков, пише България Днес.

Двамата имат брак, но съжителството им е скрепено с две деца – Христо и Йоан. Деян има и още едно дете – от актрисата Анастасия Ингилизова – Деян, но той не живее с тях.

„Няма трети човек между Радина и Деян. Ние с нея не обсъждаме живота й, но да, те от началото на годината не са двойка. Непреодолими са различията им на този етап. Не мога друго да кажа, това знам“, казва бащата на Радина – художникът Христо Кърджилов.

И в момента Деян и Радина са на две различни места. Динката се върна от Карадере, където поживя на палатка с децата. Мисли отново да забегне към този див плаж близо до Стара планина, но преди това ще се отдаде на мечтани удоволствия – скачане с парашут, управление на самолет.

Официалната версия защо не са заедно бе, че и двамата имат ангажименти на различни места по едно и също време.

Преди дни Радина приключи снимките на сериала „Те, вълните“, а за връзката си отказва да говори с мотива, че не коментира личния си живот.

„Случват се и такива неща. Но децата те ще продължат да си ги гледат, а това че са разделени, няма да им повлияе по никакъв начин“, твърди бащата на Радина – Христо Кърджилов.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!