Деян Донков втрещи с истината за раздялата с Радина: Тръпката изчезна, настана скука

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Раздялата на Деян Донков и Радина Кърджилова е факт и вече е потвърдена от мнозина. Всъщност те двамата също го направиха като отдавна пускат свои снимки с децата си поотделно. При все, че всичко живо тръби как са се разделили, ако не бяха, гарантирано щяха да го докажат със семейни фотоси. Каквито обаче липсват.

И Деян, и Радина отидоха на море с момчетата си, но отделно. Донков се отби за няколко дни и до родния си Видин, но Радина пак липсваше. Нямаше я и на срещата му с близки и дори с бившата му Анастасия Ингилизова, с която останаха в чудесни отношения. Не може да се каже същото обаче за отношенията му с Радина и причината е, че тя още го обича. Той е този, който е сложил край на съжителството им.

„Тръпката изчезна, настана скука… Опитахме се да преборим рутината и да се върнем пак там, където бяхме в началото, но не стана. Колкото повече напъвахме, толкова повече не се получаваше. Обичам и ценя Радина, но ако бяхме останали да живеем заедно, щяхме да се довършим. И това, което все още го има, щеше да изчезне напълно“, откровен бил Деян Донков със свои близки приятели, които разкриха, че не друга жена конкретно е причината за краха, а финала в техните отношения.

Радина Кърджилова обаче още не можела да приеме това и се настроила срещу Донков. На когото не му остава друго, освен да чака да й мине.

Източник: Crimesbg.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!