След корекциите Мая на Магапаса изглежда повече от страшна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Караконджул“, „таласъм“, „герой от „Планетата на маймуните“, „опериран травестит“ – това са само част от многобройните определения, които злобно лепнаха на популярната фолк певица от 90-те – Мая Делчева, по-известна като Мая на Магапаса.

Изпълнителката на „Пак си жива“ възкръсна от нафталина с подкаст в YouTube, който ще гледаме съвсем скоро. В него 51-годишната силиконка ще разкаже за възходите и паденията в музикалната си кариера, а тийзър от интервюто вече обикаля мрежата. Интернет потребителите проявяват жив интерес повече към визията й, отколкото към разкритията, които ще направи.

След корекциите Мая на Магапаса изглежда повече от страшна

След корекциите Мая на Магапаса изглежда повече от страшна

Мая в действителност не прилича на себе си и причината не е във възрастта. Певицата видимо се е подложила на серия от пластични операции, като най-фрапиращ е резултатът от лифтинга на веждите и уголемяването на устните.

„Заприличала е на Магапаса“, „Защо се е омаскарила така?!“, „Какво й имаше на лицето преди, че се е обезобразила така“, коментират в социалните мрежи.

Според запознати трансформацията се е случила преди близо 2 години, тъй като на последното телевизионно интервю, което даде през 2022 г. Мая изглеждаше коренно различно.

51-годишната изпълнителка живее от години в САЩ заедно с дъщеря си Кристиана – плод на любовта й с дуетната й половинка Магапаса. Двамата се разделиха след серия от изневери от негова страна и в момента са щастливи с новите си партньори, пише Intrigi.bg.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!