Ексклузивни кадри от бруталния умишлен палеж от две деца на заведение „Стената“ в Бургас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щетите са за хиляди левове, сега родителите на безразсъдните младежи навярно ще ги плащат. Две добре облечени бургаски деца за няколко минути щяха да предизвикат огромен пожар в Морската градина на Бургас. Флагман.бг разполага с ексклузивни кадри от бруталния умишлен палеж, който 16-годишно момче и 17-годишно момиче причиниха миналата нощ в заведение „Стената“ край бургаския мост.

Във видеото се вижда как в 3:46 часа след полунощ двойката пристига и сяда на една от външните маси на затвореното в момента заведение.  Само 2-3 минути по-късно двамата започват да свалят на земята камъша от навеса и го палят. Изсъхналите листа лумват на секундата и пламъците се разпространяват по цялата козирка. Зловещо изглежда спокойствието на момчето и момичето, които в началото дори остават под пламъците, сякаш да се порадват на творението си.

Само благодарение на светкавичната реакция на очевидци, които случайно се озовават по плажната алея късно през нощта, трагедията е предотвратена. Те са подали сигнал на тел. 112 и сами започнали да потушават пламъците. Ако свидетелите не са били наоколо, със сигурност цялото заведение щеше да бъде изпепелено. Девойката и младежът вече си били тръгнали, без да се интересуват какво се случва в заведението. По-късно те са разпознати от записите на видеокамерите. Привикани са в полицията.
Щетите, които са нанесени по плажния бар, са за хиляди левове, които навярно ще бъдат платени от родителите на безразсъдните младежи.

Какво каза собственикът на „Стената“ Георги Цонов, очаквайте малко по-късно във Флагман.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!