Близки на Емилия гневни: Колко пъти й казваме да се разведе с Башур! Знаете ли, че няколко пъти седмично не нощува в дома им?!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като Емилия се похвали на няколко пъти в мрежите, че отново е с мъжа си Жорж Башур и че са едно сплотено и много хепи семейство, близки до нея хора не издържаха и скочиха бесни. Те са възмутени от примиренческото поведение на чалга дивата, която разрешавала цял живот на мъжете си да правят, каквото си искат и да я третират като саксия у дома.

Първи, разбира се, беше Коко Динев, който дори й посягаше физически. Емилия успя да го отнеме от Анелия навремето, но си сложи сама такъв бодлив таралеж в гащите, че ум да ти зайде. А сега същото, но без боя, се повтаря и с Жорж Башур.

Ясно е, че преди месеци той я напусна заради по-млада любовница, но после се прибра при нея заради дъщеря им Жоржина. Към днешна дата познатите на Ема са възмутени от факта, че Башур продължавал по старо му и хойкал като разпран. А Емилия се примирявала и не му търсела никакво обяснение.

„Колко пъти сме й казвали да се разведе с него, защото се унижава сама. Има пари, работи, няма да умре от глад, но тя – не, та не, мъж искала до себе си. Какъв мъж, бе?! Знаете ли, че няколко пъти седмично Жорж изобщо не се прибира да спи в дома им, много интересно къде ли нощува и с кого?! Ясно е като бял ден, всички им знаят панаирите и говорят зад гърба й, но тя си трае“, гневят се източниците.

Източник: Crimesbg.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!