Мелания блесна до Тръмп в ален костюм на „Диор“ – Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ослепителната Мелания Тръмп отново „облече униформата“ и застана до своя съпруг. Бившата първа дама прекара встрани последните няколко години след напускането на Белия дом. Съпругата на Доналд Тръмп се появи на конгреса на републиканците в Милуоки заедно с всички деца и внуци на бившия президент.

Мелания сияеше в прекрасен огнен костюм на Christian Dior. Модните експерти веднага разпознаха модната находка и разкриха, че милиардерската съпруга и преди е обличала червения ансамбъл – през 2017 година когато беше първото й официално посещение в Париж като първа дама.

С вталено сако и права пола, излъскани токчета в безпогрешните нюанси на републиканското червено, г-жа Тръмп отново отвори образцовата книга, по която трябва да се облича една първа дама, отбелязва Телеграф.

Мелания Тръмп не присъства на съдебните заседания от наказателния процес срещу милиардера в Ню Йорк, където той бе обвинен в тайни плащания към бивша порнозвезда. Това отново разбуди слуховете за обтегнати отношения между двамата. Сега г-жа Тръмп обаче сияеше до кандидат-президента, който пък я отрупа с целувки и гордо позираше до нея.

Бившата първа дама направи пламенно изявление след опита за убийство на съпруга ѝ в събота. По думите ѝ когато видяла как куршума попада в съпруга ѝ Мелания осъзнала, че нейният живот, както и живота на сина ѝ Барън са на ръба на опустошителна промяна.

Тогава тя благодари на „смелите агенти от „Сикрет Сървис“ и на служителите на реда, които рискуваха живота си, за да защитят моя съпруг“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!