Само на 20 минути от София: Официално отваря врати комплекс с открит басейн, дизайнът е в гръцки стил

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

София. Комплекс Sinaloa ще бъде официално открит в 18 часа днес. Той е разположен във висините на Вакарел, само на 20 минути от София. Новото съоръжение ще посрещне своите гости с уникален дизайн в гръцки стил, изискана средиземноморска кухня и просторен открит басейн с кристална вода, осигурявайки на цялото семейство перфектната атмосфера за релакс и уединение.

Комплекс Sinaloa предлага неповторим релакс сред чист въздух и природа на 900 м надморска височина. Подходящ е за семейства с деца, като разполага ВИП шатри за цялата фамилия. Най-малките посетители могат да се забавляват на голяма детска пързалка, като и в детския басейн с безопасни и атрактивни водни пързалки. 

Ресторантът ще предлага изключително меню с прясна и вкусна храна, приготвена от майстор-готвачи, които използват само най-качествените съставки. Разположен в рамките на дизайнерски бутиков комплекс, ресторантът е перфектното място за семейни обеди, романтични вечери или просто за релаксиращо изживяване сред природата.

Сред гостите на официалното откриване днес ще е поп фолк певицата Бони, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат Галя Георгиева и Атанас Лазаров от “Дует с кауза”.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!