Порасналият син на Мария Игнатова е копие на Петко Димитров! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако вече не си спомняте, то ще ви припомним: Преди да се омъжи за „любовта на живота си“, Ивайло Цветков-Нойзи, Мария Игнатова имаше кратък брак с бизнесмена Петко Димитров. Най-хубавото нещо от връзката й е синът й, който вече е истински млад мъж.

Междувременно Мария за дълго бе обвързана с Митко Рачков, с когото обаче така и не стигна до нещо сериозно като брак или деца.

За разлика от нея Петко е щастливо женен за красивата танцьорка Яна, с която се запознаха в „Денсинг старс“ и двамата имат вече две дечица, но Яна приема като свой и доведения си син.

Бившата водеща на „Господари на ефира” и сегашна на „Един за друг” рядко показва снимки на единствения си наследник Виктор.

Петко и Виктор

Петко Димитров син

Или ако се случи това е изключително събитие. Дали самото момче не иска да му викат „мамино дете“ или по някаква друга причина. Той предпочита да се снима с баща си и новото си семейство, където Яна го отглежда като свой собствен син.

От фотото, което Петко Димитров пусна в Инстаграм преди ден се вижда, че баща и син си приличат. Напук на всеобщото мнение, че синовете в повечето случаи са копия на майките си. Гордият татко сияе от щастие, че е отгледал такьв красив младеж като пьрвородния си наследник Виктор.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!