Светлана Гущерова: Бий ме, обичам те! Семейството е на ръба на оцеляването и буквално брои стотинките си за хляб

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова изненадващо написа в социалните мрежи, че се разделя с бизнесмена Християн Гущеров, с когото са женени от 5 години и вече имат четирима наследници. Ден след това многодетната майка обяви точно обратното. Драмата започна в четвъртък през нощта, когато блондинката с тъмно минало написа шокиращия текст в социалните мрежи.

„Искам да споделя с вас, че от днес вече не съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели и ще продължа да го уважавам като баща на децата ни. Решението ни за раздяла е взаимно и не е причинено от трети човек“, написа Гущерова.

Малко след това статусът бе изтрит. На следващия ден Гущерова пусна снимка, на която е с половинката си Християн на рождения му ден. Под него манекенката написа: „Обичам те!“.

Според запознати, Гущерова се опитва да запази добри отношения с Хриси, който е решен да й вземе децата. Така че тази „обич“ има своето логично обяснение.

Светлана явно копира бившата г-жа Гущерова, чалга певачката Мария, която също има подобни изблици. Първо яде пердах, а след това се обяснява в любов. Мария също има бурна връзка с Миро, наречен Дзвера. С него се разделят и събират вече поне 20 пъти.

При Светлето семейните бури не бяха медийно достояние, докато не стана ясно, че семейството е на ръба на оцеляването и буквално брои стотинките си за хляб. Светлана и Християн са разделени поне от две седмици. Случката с Кирил Терзиев, когото плеймейтката обвини в нанасяне на побой, слага началото на раздора в семейното гнездо.

Бившият борец разкри, че Гущеров-младши му дължи огромна сума пари. След това гръмна и пикантна история за любовните отношения на Светлана с Терзиев, които те поддържали по време на уж щастливия брак на търговищката перла. Освен сексуална наслада, Гущерова получавала и пари в брой, за да закърпи пробойните в семейния бюджет.

Като един сериозен мъж и глава на многодетно семейство, Християн побеснял от тези истории и пребил половинката си. Освен безпаричието, побоят прелял чашата! Гущерова грабнала две от четирите си деца и се изнесла от квартирата на Гущеров, барабар с майка си Кунка. Две от децата зарязала при Гущеров.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!