Световноизвестният инфлуенсър Спийд рита топка с кмета Терзиев (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ютюбърът I SHOW SPEED направи изненадващо посещение в България. За да си представим мащаба на популярността му – стриймът с българските му приключения е видян от 4 милиона за 24 часа. Спийд предизвика абсолютен фурор в София. Неговите фенове го преследваха във всяка точка из целия град.

А програмата включваше разходка в центъра, посещение на българска кръчма. Направен беше и опит за участие в нестинарски танц.

ДарънДжейсънУаткинсджуниор или I SHOWSPEED е един от най-известните ютюбъри и инфлуенсъри в момента. Популярен е най-вече сред подрастващите. Кариерата му започва през 2016-та с лайфове как играе и коментира известни игри. По време на пандемията видеата му стават хит. Освен по видеоигри, той е запален и по футбола. Мечтата му е да се срещне с Роналдо, миналото лято успява и така става любимец на младежите по цял свят.

Вчера кметът Терзиев му подари топка с подписа на Христо Стоичков. Тълпата, събрала се пред общината беше внушителна. В София Спийд се опита да стане и нестинар, но се опари и скочи в скута на свой приятел.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!