Нокти с цвят на море! 14 вълшебни маникюра във всички нюанси на синьото (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синьото е един от любимите цветове на дизайнерите и това изобщо не е случайно! Той излъчва достолепно спокойствие и тиха нежност, които примамват погледа. Във всичките му великолепни нюанси – от небесно до цвят на океанско дъно, синьото е и един от любимите цветове в маникюра на лятото.

Предлагаме ви селекция от 14 маникюра с цвят на море, които определено ще хванат окото на познавачите!

1. Пъстър монохром

маникюр сини нюанси

Синмка: Pinterest

Започваме с нещо семпло, но ефектно. Всеки нокът е обагрен в различен син нюанс, а красив контраст прави безименният пръст, който е решен в „нюд“ вариант. Получава се нещо елегантно и едновременно с това привличащо погледа.

2. Син градиент

градиентен син маникюр

Синмка: Pinterest

В този маникюр са използвани две техники – френски връхчета (или основа) и плавен градиент между два сини нюанса. Ефектът е забележителен и същевременно това е дизайн, с който спокойно може да се появите и в ежедневието, и на светско събитие.

3. Елегантен небесен френч

небесен френч

Синмка: Pinterest

Любимият френски маникюр, този път в цветен вариант в небесносиньо. Нещо толкова елементарно и едновременно с това – стилно.

4. Маникюр морски вълни

маникюр морски вълни

Синмка: Pinterest

Дизайнът на този маникюр наистина наподобява разбиващи се в брега морски вълни – сиво-синята основа с по-тъмни акценти, красиво подчертани от белите линии напомнят на морски талази, а сребристото подчертава красотата на контраста.

5. Перлен градиент

перлен син маникюр

Синмка: Pinterest

Отново преливащ градиент, но този път с перлен отблясък – точно като седефа на морските миди! С подобен маникюр сте готови и за коктейли на плажа, и за вечерна романтика на брега!

6. Кристали и блясък

маникюр кристали и блясък

Синмка: Pinterest

Изключително ефектен и въздействащ вариант на син маникюр, в който кристалите допълват креативния дизайн на връхчетата. Всичко е допълнено с едва забележимо блестящо покритие, което създава вълшебен ефект.

7. Маникюр с абстрактни мотиви

маникюр развълнувано море

Синмка: Pinterest

Абстрактните сини рисунки върху бялата основа са контраст, който всяка ефектна дама ще оцени. Шарките наподобяват вълни, разбити в пясъчния бряг – чудесен избор за морска почивка.

8. Елегантен син овал

маникюр син овал

Синмка: Pinterest

Тук ефектът е постигнат от елегантния син овал, обрамчващ бялата основа. Неправилните линии и нежния син блясък, посипан в основата на нокътя, са чудесен избор за семпъл, но въздействащ върху сетивата маникюр.

9. Седефен син френч

седефен син френч

Синмка: Pinterest

Както по-горе, така и тук седефеният блясък прекрасно допълва изящния френски маникюр, решен в сини нюанси. Формата на ноктите може да е и заострена, и заоблена – ефектът няма да се загуби.

10. Сини вълни и сребро

маникюр сини извивки

Синмка: Pinterest

Меки сини вълни върху бяла основа, подчертани от сребристата линия. Кривите форми допълнително придават мекота и нежност на този вариант за летен маникюр.

11. Син маникюр Русалка

син маникюр русалка

Синмка: Pinterest

Гледайки маникюра от снимката, човек не може да не го асоциира с красивата опашка на русалките, блестяща в изящни сребристи отенъци. Деликатните извивки и изразителният небесносин нюанс допълват креативния дизайн.

12. Маникюр Морско дъно

маникюр морско дъно

Синмка: Pinterest

Вижте тези дълбоки нюанси! Сякаш човек се е гмурнал в океанските дълбини – сребристите пръски наподобяват нежни мехурчета въздух, издигащи се към повърхността. Просто съвършено!

13. Синя геометрия

Син морски маникюр

Синмка: Pinterest

Отново цветовете на морското дъно, но този път решени в геометричен вариант – строго и въпреки това нежно и елегантно!

14. Аквамарин градиент

маникюр градиент аквамарин

Синмка: Pinterest

И накрая (но не по важност) – нещо за любителите на онзи неповторим морски нюанс, който художниците наричат аквамарин. Всеки възприема различно този характерен цвят – за едни е син, за други – по-скоро зелен, но всички са единодушни, че това е един от най-прекрасните нюанси на синьото.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!