Златка Райкова показа двете си прекрасни момчета – малкият сладурко е одрал кожата на татко си! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Топлото време примами много родни звезди да открият летния сезон с първата за годината морска почивка.

Изключение не направи и една от най-популярните родни красавици, Златка Райкова , която публикува кадри от семейната ваканция в южната ни съседка. Макар съпругът ѝ да не се вижда на най-актуалните ѝ снимки, все пак се предполага, че четиримата са в пълен комплект и се забавляват заедно.

Златка почивка

Снимка: Инстаграм-профил на zlatkakhachatryan (@zlatka_raykova)

За капак наследниците на русокоската са старателно щракнати. Както Благойчо , така и Карен-младши правят компания на майка си и предвид откриването на сезона вероятно им предстоят още топли почивки.

Златка и малкия Карен

Златка Райкова синове

Снимки: Инстаграм-профил на zlatkakhachatryan (@zlatka_raykova)

Прави впечатление, че малкият ѝ син вече е доста пораснал и определено прилича повече на татко си. Каренчо буквално му е копие, докато Благойчо сякаш е откраднал повече черти от майка си, а не от Джизъса.

Златка Райкова син Благой

Снимка: Инстаграм-профил на zlatkakhachatryan (@zlatka_raykova)

И двамата са редовни герои в социалните мрежи на Златка Райкова, която наред с рекламата на различни продукти успява да съчетава и с отпуските в семейна компания. Бракът ѝ с Карен все още е в началото си, като сватбата им бе пищна и разбира се, бе показана и в Мрежата. Връзката ѝ с Благой Георгиев отдавна е в миналото и към днешна дата и той е обзаведен с ново гадже.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!