Австрийски богаташ (91) се ожени за 49 години по-млада девойка и се зарече: „Това е последният ми брак“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Австрийският мултимилиардер Рихард Лугнер (91) се ожени за шести път в събота. „Не съм нервен, имам опит в това“, каза той в навечерието на сватбата си с 42-годишната Симоне Риландер. Двойката се сгоди през октомври миналата година, но след това се раздели през декември.

После се сдобриха и се венчаха в гражданското, а църковният брак е насрочен за след няколко месеца, наесен.

австрийски милионер сватба

Те прекараха първата си брачна нощ в луксозен виенски хотел, а бившият милиардер разкри, че не смятат да заминават на меден месец. „Симоне планира големи неща в градината, няма време за почивка, тя е усърдна като пчела“, каза Лугнер.

сватба милионер

Рихард и Симоне

По-рано Лугнер каза, че не обича да бъде сам, затова и решението за нов брак. Той има 4 деца от предишни връзки, а най-големият му син е роден през 1963 г. и може да бъде баща на Симоне. „Това ще е последният ми брак“, зарече се богаташът преди сватбата.

Преди това той беше женен за зайче на Playboy

Ричард Лугнер сватба

Преди да се ожени за Симоне, Рихард беше женен за зайчето на Playboy Кати Шмиц, която беше с 57 години по-млада от него и бракът им просъществува до 2014 г. Първият му брак с Кристина Гмайнер продължава от 1961 до 1978 г., а след това от 1979 до 1983 г. е женен за Корнелия Лауферсвайлер, на която всеки ден изпраща букети цветя на работа.

Рихард Лугнер сватба

Рихард и Симоне сватба

Третата му съпруга Сузане Дитрих умира едва на 34 години поради усложнения, произтичащи от козметична операция на носа, а за четвъртата си съпруга Кристин Лугнер той бе женен от 1991 до 2007 г.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!