Светлана Гущерова изброи всички корекции по лицето си (списъкът е дълъг!):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-известните милионерски съпруги у нас, Светлана Гущерова , често пъти отговаря на въпроси на любопитните си фенове в социалните мрежи. Моделката, която е известна с безупречния си външен вид и фигура въпреки четирите си бременности, досега не бе разкривала на какви точно корекции се е подлагала.

Не е тайна, че Гущерова доста е подобрила външния си вид, като е видимо, че най-малкото има силикон в гърдите. Сега плеймейтката, която е майка на четири деца, реши да сподели какво точно е правила по лицето си.

Светлана Гущерова корекции

Какви корекции има по лицето

След като беше запитана от последователите си в Instagram, тя разкри какво е подобрила, като бройката не е малка. Както сама се издаде: ботокс на цяло лице, включително и на дъвкателните мускули, филъри в брадичката, Jawline и скули, хибриден филър, скинбустери, освен това набиращото популярност Hi-Fu, както и 4D-неинвазивен лифтинг, който представлява вид лазерна терапия за незабавно подмладяване, стягане и блясък.

От години Гущерова се доверява на дерматоложката Петрана Каляшева. „Тя поддържа лицето ми от години и в зависимост от състоянето на кожата ми преценява какво ще бъде подходящо за мен.“

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!