Лена Бориславова направи погача на бебчето! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Острието“ на ПП, Лена Бориславова, изостави политическите битки, за да се отдаде на новата роля в живота си, тази да бъде майка. Припомняме че тя и партньорът й Мирослав Иванов се сдобиха с първородна дъщеричка  на 19 септември, която кръстиха Деа. Сега дойде ред да направят и най-важния „бебешки“ ритуал, погачата по случай 40-тия ден на бебенцето.

Бориславова сподели кадър от събитието в социалните мрежи, а от него става ясно, че вече е в прекрасни отношения със свекърва си, Денка от Ямбол. В медиите се шушукаше, че повече от месец след раждането на внучката си бабата не се е била запознала с нея. Амбициозната юристка този път била принудена за загърби егото си и да приеме майката на Миро по повод навършването на 40-ия ден на щерка си като я поканила в София на погачата на малката принцеса.

След като седмица преди празника Лена отказа да придружи Мирослав с бебето в родния му град, този път свекървата била поканена на тържеството на внучката си, което се състояло в елитен столичен ресторант. Снахата нямало как да не покани Димка да бъде гост, още повече, че ритуалът се провежда само от жени, които орисват бебето. И да го засипят с подаръци и с хубави пожелания, да е щастлив живота на малката.

Лена Бориславова погача

„Деа с двете си щастливи баби“

Бориславова пусна фото от събитието, на което присъствали само най-близките й жени и няколко нейни приятелки. Естествено таткото го нямало на тържеството защото поверието гласи, че ритуалът се случва само сред жени.

34-годишната майка видимо е влязла във форма след раждането и мисли скоро да се върне към политическите си ангажименти и затова търси опитна бавачка да гледа малката.

Малко преди това пък Лена сподели кадри от първата фотосесия на малката Деа, дело на известен столичен фотограф:

Деа

Деа бебешка фотосесия

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!