Столичен квартал пропищя от Цветанка Ризова (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жителите на столичния квартал „Лозенец“ са пропищели от Цветанка Ризова. Водещата на „Лице в лице“ е недолюбвана от комшиите си заради безцеремонното ѝ поведение. Преди дни нейни съседи се оплакаха, че е затапила с колата си гаражите им.

„Ето така паркира една публична личност – Цветанка Ризова, защото, видиш ли, нямало къде да паркира, та запушва два входа – на подземен гараж и на наземни. Интересно, не мисли ли??? Бариерата на наземните я бях вдигнала, че излизам. Явно малко им плащат, 1,5 лв. за зелена зона е скъпа работа или им закърняват крайниците от стоене, та 20 м да минат са много“, пише Теодора Тодорова в групата „Квартал Лозенец-София“ във фейсбук.

На Ризова подобно поведение не ѝ е чуждо. Преди години тя бе засечена да шофира в насрещното в еднопосочна улица.

А жителка на квартала разказва друг потресаващ случай. „Цветанка Ризова през май месец щеше да ни отнесе с двете ми деца, докато пресичахме на ул. „Милин камък“, защото шофираше, говорейки по телефона в ръката ѝ. Изобщо не спря. Толкова бързо е карала, че за около 3 минути беше успяла през „Смирненски“ да обърне и пред 35-о качи мъж в колата си. Тогава я спрях да я питам защо не намали дори, при положение че отдалече имаше видимост, че пресичам с две малки деца. Каза, че не ни е била видяла. Не се и учудвам, шофира с телефон в ръката. Дори не се извини. А колко пъти съм ѝ виждала колата оставена на средата на ул. „Добри Войников“, няма да коментирам“, възмущава се Нина Николова.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!