Ето я Светлана Гущерова по бански на плажа след четвъртото раждане (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Майка-героиня“, биха казали някои за милионерската съпруга Светлана Гущерова , имайки предвид, че е родила 4 дечица. Последният наследник на фамилия Гущерови, малката Валентина, се появи на бял свят едва преди 2 месеца.

Четирите деца обаче не пречат на родителите си да почиват активно през летния сезон – все пак за тях се грижат куп бавачки и най-вече майката на Светлана.

Съпругата на Християн сподели в социалните мрежи снимки от плажа , но това, което привлече най-много внимание на тях, бе крехката й фигурка – гледайки я, човек никога не би повярвал, че това е жена, родила не едно, а цели четири деца, при това с разлика от годинка всяко! Светлето буквално прилича на порцеланова фигурка, а някои казват, че изглежда плашещо и прилича на анорексичка.

Гущерова фигура

Светлана Гущерова бански

Нейна фенка твърди, че през 2017 г когато участва в във „ВИП Брадър” е изглеждала доста по-добре. Но там е била с грим и доста по-млада. Но признава, че все пак за възрастта си е ОК. Но има много по-запазени фолк певици от нея като дава за пример Преслава и Галена.

Но друга почитателка на госпожа Гущерова я защитава като казва, че на плаж не се ходи с грим,. А със слънцезащита. А и отделен е въпросът, че Светлана е дала живот на 4 деца и може да се каже, че изглежда изумително след толкова много бременности. Галена има двама сина, а Преслава е майка само на едно момиченце.

Гущерова на плажа

Похвално е, че Гущерова напълни къщата на Християн с много деца, но ще й се отрази добре ако малко се поналее във фигурата, са мненията на други фенове на богаташкото семейство.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!