Дъщерята на Радев във връзка със скандална актриса (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наесен дъщерята на президента Румен Радев ще дебютира за пръв път на театралната сцена, научи „Ретро“. Дарина Радева, която преди дни завърши успешно трети курс от следването си в НАТФИЗ, досега е играла единствено в университетския театър. Лятото ѝ обаче няма да бъде изпълнено с морски забавления, а с работа, защото е започнала репетиции по нова постановка още на 17 юни.


Оказва се, че скандалната актриса Касиел Ноа Ашер, чието истинско име е Десислава Спасова, а напоследък се представя в театралните среди като Настася Филиповна, е взела под крилото си президентската наследничка. Авангардната Касиел, прочула се навремето с ролята си в постановката „Дон Жуан в ада“ на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше по малка нужда пред публиката, сега ще режисира Дарина Радева в нов спектакъл. За това се похвали самата тя. Пиесата, в която щерката на президента ще има главна роля, е със заглавие „Живот по време на Апокалипсис“ по текстове на Юкио Мишима. Все още не е ясно къде ще бъде премиерата, но Касиел обявява, че ще се състои през идния септември. В актьорския състав освен Дарина Радева влизат още млади театрални надежди – Мартина Апостолова, Йоана Димитрова, Паоло Лалев, Яра Ходкевич. Проектът се осъществява благодарение на спечелена скромна субсидия от Министерството на културата, казва още Касиел.

Касиел Ноа Ашер 

Скандалната актриса и режисьорка харесала Дарина Радева още след като в началото на годината гръмна новина, че тя ще играе в новия исторически филм на Максим Генчев. В лентата „1349-о лето господне“, посветена на живота на цар Иван Александър, дъщерята на държавния глава трябваше да влезе в ролята на царица Сара – Теодора. Тъй като филмът на Генчев бе спечелил субсидия от БНТ, около проекта се разрази скандал, а Корнелия Нинова дори обвини президента в конфликт на интереси, щом щерка му щяла да има роля в продукция, финансирана с държавни пари. Така филмът се осуети, а по съвет на баща си Дарина се отказа от съвместната работа с Генчев.
Първата ѝ постановка на театралната сцена като професионална актриса обаче очевидно отново ще бъде съпътствана от скандали. Първо, заради ексцентричната режисьорка Касиел Ноа Ашер, с която дъщерята на президента ще работи, и второ, заради финансирането от Министерството на културата, с което на Дарина ще ѝ бъде заплатен хонорар за труда.

Касиел е известна със скандалия си образ 

Скандалната Касиел си спечелила благоразположението на Радева след коментар в нейна защита покрай конфликта с Максим Генчев. „Тъй като вече става непоносима масовата лошотия, ще кажа няколко думи за нашата бъдеща колежка Дарина Радева! Момичето е много интересна актриса, макар и още в трети курс! Няма никакво значение на кого е дъщеря. Има талант. Отвратително е, че този бездарен хистерик Генчев използва името ѝ и така я превръща в център на злобно, нездравословно внимание… Аз съм гледала Дарина. Харесвам я и смятам, че ако има късмет да работи със стойностни режисьори, ще постигне много в нашата трудна професия. А също така харесвам и бъдещите ни колеги в класа на Пенко Господинов. Страхотен клас! Заслужава си да ги видите! Това от мен“, написа тогава във фейсбук профила си Касиел.

Припомняме, че през 2015 г. в ефира на предаването „Търси се“ по Би Ти Ви родената с името Десислава Спасова актриса и режисьор направи скандални откровения, че е употребявала наркотици, а от зависимостта ѝ я е спасил нейният колега Александър Сано. „Този човек в едно пропадане преди години, когато започнах да вземам кокаин, той ме спаси. Имах един период от 6 месеца – скорпионско пропадане. Бях почнала да пия. Това е 2004 г.“, сподели тогава тя и уточни, че консумирала по около 250 грама водка всеки ден по времето, когато синът ѝ бил малък. Със Сано се познавали от ресторант, в който той работел, доста преди да стане известен.

В деня на прошката двамата се разхождали в парка и въпреки студа седнали на една пейка. Касиел заспала, а Сано не посмял да помръдне часове наред, защото тя дремела на рамото му. След това тя предложила да отидат да пийнат някъде. Той ѝ разказал, че иска да работят заедно, защото точно заради нея решил да се занимава с театър. Но ѝ поставил условие или да спре да пие, или да не се виждат повече. Именно така ѝ помогнал да пребори зависимостите си.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!