Моден гаф на баловете в Бургас! Момичета, колко пъти още ще видим черната рокля с пера

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цената явно се калкулира от количествата пера, пришити към тюла. Несъмнено бургаските абитуриентки винаги блестят в ослепителни тоалети и привличат вниманието, но тази година изборът им прекалено много се припокриваше. Накъдето и да насочехме обективите отвсякъде изкачаха черни рокли с пера.

Абитуриентки от Немската езикова гимназия „Гьоте“ ни обясниха, че при покупката на роклята са получили обещание от дизайнера, че няма да продаде друга подобна на момиче от същото училище. Тази специална привилегия явно не сработи, защото шествието на черните рокли не показа особена оригиналност. Друг въпрос е, че подобен тоалет не е точно нежен и младежки, а асоциациите на зрителите, които ги наблюдаваха, бяха по-скоро за кабаретни диви от 60-те години.

Проверка на Флагман.бг, направена в сайта на дизайнера показа, че роклята струва около 3000 лева или повече. Цената явно се калкулира от количествата пера, пришити към тюла, защото колкото по-пищен е тоалетът, толкова по-скъп става.

Моден гаф на баловете в Бургас! Момичета, колко пъти още ще видим черната рокля с пера

Обективите на фоторепортерите ни се натъкнаха и на вариации на роклята – вероятно копия. По-находчивите и разумни момичета явно са копирали модела и са отишли при друг шивач, който да го изпълни. Със сигурност този ход им е спестил няколкостотин лева.

Надяваме се, че парадът на черните пернати създания ще ни бъде спестен догодина. Ще стискаме палци дизайнерът да направи нова линия тоалети, защото с тези перушинестите изпратихме вече няколко випуска.

Автор: Флагман.БГ снимки: Флагман.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!