Благой Георгиев се събра с Натали Трифонова – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Благой Георгиев и Натали Трифонова се събират но не като двойка, а на сцената на „Арена София“ (бивша „Арена Армеец“), където ще събират пари за деца без родителски грижи и стимулиране на здравословен начин на живот. Инициатор на събитието, което ще се проведе на 10 юни от 15 часа, е Джизъса, който се надява да помогне на малчуганите в неравностойно положение.

„Имам четири деца и те са ми най-скъпото. Приключих с футбола като професия, но искам да помагам на българските деца. Приемам го като мисия и каня всички мои фенове и въобще футболните запалянковци да дойдат на 10 юни в „Арена София“ – заяви Благой пред репортер на Lupa.bg.

Това не е първата благородна инициатива на бившия национал. Той и друг път е правил благотворителни мачове, но с по-малко публика. Сега Благо се надява да събере 18 хиляди души, колкото е капацитетът на залата при концерти и съответно да събере повече пари за българските деца.

„За мен е чест и привилегия да Ви поканя на благотворителния мач/концерт с участието на много български спортисти, певци, актьори, златните момичета, инфлуенсъри и легенди от близкото минало! Водещи ще са Ники Кънчев и Натали Трифонова. Ще пеят Торино и Пашата, Мърда Бойз и „СкандаУ“. Ще можете да видите още Асен Блатечки, Цитиридис, Иван и Андрей, Валери Божинов, Тервел Пулев, Данчо Йовчев и голяма част от участниците от последния сезон на сървайвър, както и Ваня Джаферович“ – заяви Благой.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!