Мария Илиева отслабна до неузнаваемост – такава фигура никога не е имала! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чисто нова фигура и много свежа визия демонстрира певицата Мария Илиева при последните си появи в телевизионния ефир. След като дълго време не можеше да си възвърне килограмите от последното раждане, Мария напоследък е отслабнала значително.

Хитовата изпълнителка дори вече e по-слаба, дори отколкото е била в началото на кариерата си.

Тя показа новата си изваяна фигура преди броени дни в предаването „Преди обед“ по bTV. Мария блесна в женствена рокля в телесен цвят, подчертаващ извивките на тялото й.

Мария Илиева слаба

Това, че е влязла във форма пролича по време на гостуването й в предаването „Музика без край“ по БНТ. За гостуването си там тя бе заложила на черен тоалет, а по време на изпълненията й с бенд, бе облечена с рокля с дължина малко над коляното й. по този начин зрителите се убедиха в стройната й фигура.

Мария Илиева фигура

Разбира се отслабването се е отразило и на лицето й и видът й сега е доста по-свеж и младолик. Така и не става ясно дали е опряла до някоя от модерните разкрасителни процедури, но е факт, че дори и да го е направила, е било с мярка.

Мария Илиева слаба

Певицата роди сина си Александър от ексфутболиста Георги Михайлов преди пет години, а дъщеричката й София, която е от бизнесмена Александър Междуречки проплака през 2021 г. И при двете си бременности певицата напълня доста. След раждането на София, тя дълго време не успяваше да влезе във форма. Едва в края на миналата година започна да прави впечатление, че има резултати от усилията й в борбата с излишните килограми.

Макар да не е ясно какви точно мерки е взела, факт е, че резултатите са налице. Тя за пореден път подчерта колко е щастлива с мъжа до себе си Александър Междуречки и припомни, че именно любовта е най-големият двигател в музиката и в живота й.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!