Зодия, с която не трябва се шегувате – лесно ще ви изтрие от живота си!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скорпионите са лоялни, верни, отдадени и емоционални, но могат да обърнат гръб на хората, без да им мигне окото. Те, за разлика от други знаци, не показват непременно някакъв признак, че ще прекъснат контакта с някого. Няма вариант Скорпионите да ви избягват или да игнорират обажданията ви дълго време. Те са конкретни в решенията си. Когато те решат, те наистина решават и това е окончателно.

Колкото и да се опитвате да поправите нещата, Скорпионите са злопаметни. Има някаква вероятност в далечно бъдеще да отстъпят, но само защото тогава проблемът вече няма да ги засяга. За тях не е проблем да говорят с вас с усмивка, но зад маската се крие добре обмислено отмъщение.

Скорпионът не толерира предателството и затова никога не забравя. Амбициозните Скорпиони оставят миналото да си остане минало, но не смятат, че резултатът е правилно изравнен, докато не отмъстят на онези, които са ги наранили.

пресметлива зодия

За Скорпионите е трудно да бъдат уязвими. Въпреки това, понякога тяхната интровертна и трудна за разчитане природа може да изглежда студена, дистанцирана и плашеща. Проявата на властност е чудесна, но отношение, което е твърде недостъпно, може да отблъсне хората.

След като Скорпионът загуби доверие в някого, тогава вероятността да си го върне е малка. Скорпионите не искат да прощават и да забравят. При тях средно положение няма, искат всичко или нищо. Те никога не искат от другите нещо, което не са в състояние да направят сами. От една страна са големи реалисти, а от друга са готови за отмъщение.

„Веднъж предател, винаги предател“, е изречението, което ръководи Скорпионите през целия им живот.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!