Бившата на Рачков с припадъци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата годеница на Димитър Рачков – Мария Игнатова, призна, че напоследък често ѝ се случвало да припада. Блондинката, която понастоящем е съпруга на интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков, губела равновесие съвсем неочаквано и при всякакви ситуации.

Тв звездата разкрива, че прилошаването я сполитало в нощни клубове, заведения и на различни оживени места. Дори на сватбата им с Ивайло, която бе преди две години в църквата на близкото до София село Житен, не се разминало без проблеми. Докато отецът произнасял словото си, Мария се почувствала изключително зле и започнала да стиска с все сили ръката на любимия си.

Ивайло си помислил, че причината била вълнение заради емоционалния момент, а не, че ѝ е лошо. Само след минути обаче станало ясно, че Игнатова отново имала криза и не можела да се крепи на краката си.
Бившата половинка на Рачков не споделя дали зад призляването се крие здравословен проблем, бременност или е провокирано от емоционалната ѝ натура.

Хора от обкръжението ѝ смятат, че е възможно да се дължат и на слабостта ѝ. Мария е с почти анорексично тегло и изглежда буквално сякаш ще се счупи. Тв звездата държи критичните 45 кг от години, но с цената на зверски и упорит глад. Неотдавна, след като ѝ прилошало по време на работа, бяха тръгнали слухове, че вероятно е бременна. За момента обаче Игнатова не разкрива дали с Ивайло им предстои подобно голямо събитие. Тя вече има един пораснал син от бизнесмена и собственик на чалготеки Петко Димитров.

Настоящият ѝ любим пък е баща на дъщеря тийнейджърка от предишна своя връзка.
Досега най-дълголетната любовна история на Мария с мъж от светските среди бе тази с Димитър Рачков. Двамата с водещия на „Капките“ бяха заедно в продължение на 8 години с известни прекъсвания. Разделиха се официално през август 2017 г., а малко преди това комикът ѝ бе предложил брак в имението на Маги Халваджиян в Тоскана, Италия. До сватба и дете така и не се стигна и двамата поеха по пътищата си.

Очевидно обаче Мария е извадила по-голям късмет в любовта. С бившия ѝ си намериха нови половинки що-годе по едно и също време. Докато тя е все още щастливо омъжена за Ивайло Цветков, Рачков преди месец обяви, че се е разделил с половинката си Анита. Плеймейтката, която беше с 24 години по-млада от актьора, не успя да му надене брачния хомот и Митко отново е ерген. Докато бяха заедно, той твърдеше, че са имали дори планове за деца, но се осуетили.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!