„С правилния човек съм“: Пам Веледис направи намек със снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пам Веледис от „Ергенът“ натрупа сериозна слава и нови последователи, благодарение на своята откровеност в шоуто. Критици и хейтъри се намират, които обвиняват есеистката, че не е толкова уверена в себе си и се преструва.

Тя обаче е категорична в поведението си и няма никакво намерение да угажда на онези, които не я харесват.

Увереността на човек идва от много други фактори, а не само от външния вид. Пам сподели именно това в Instagram, качвайки нова снимка, но по-интересното е описанието към кадъра. „Казват, че на снимки изглеждаш така както те вижда човекът зад обектива. Определено днес съм била с правилния човек. ♥️🌹“

Е, очевидно не е ясно с кого е била Пам, но очевидно този човек и оказва прекрасно влияние, защото изглежда супер на снимките.

Наскоро Веледис разкри в Instagram, че не страда от мъжко внимание, а понякога е дори изтощително, защото е пълно с психопати. В свое есе за сп. „Жената днес“, Пам е писала, че днешните мъже имат сериозни проблеми с егото и самооценката.

Заради различни травми при израстването мъжете градят своето самочувствие и самооценка върху едно криворазбрано его, което им пречи да се отдават изцяло – в работен аспект, защото не искат да се чувстват като роби, както и в личен аспект, защото не желаят да се чувстват под чехъл или още по-лошо – под токчето на силна жена до себе си“, пише в есето си Пам.

„Не гася лампата по време на секс, имам стрии и целулит“: Пам Веледис от „Ергенът“ с разкритияПам Веледис е изгряваща звезда! Сигурни сме в това твърдение, а славата ѝ определено няма да има сро…Feb 28 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!