Гуспата стана татко за трети път – честито! Ето какво красиво и необичайно име дадоха на детенцето (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Господинов-Гуспата е сред най-обичаните и запомнящи се участници от „Фермата“. Наскоро той пое по нов път в живота си, като се раздели със съпругата си и призна за нова жена в живота си. Двамата дори направиха следващата крачка – да създадат живот.

Риалити героят се похвали с още по-хубава вест – станал е баща на момиченце преди броени часове, а бебчето носи необичайно красивото име  Дисиа .

Щастливата новина съобщи самият той в личния си профил във „Фейсбук“. Това е трето дете за риалити звездата, но първо с новата му жена, Славия.

Гуспата жена

„Добре дошла моя мъничка, но огромна любов Дисиа. С мама си пожелаваме здраве, за да бъдем до теб докато растеш, да се радваме на детския ти смях, на първите ти крачки и думички.

бебе Дисиа

Ще те напътстваме в дните ти напред и ще ти дадем основите на един добър живот.  А ти мило мое момиче, ще станеш силна и борбена, ще бъдеш добър човек, защото никога няма да забравиш чия дъщеря си“, пише той в социалните мрежи.

Това е първо дете за Славия и трето за Митко, който в края на януари отпразнува своя 41-и рожден ден. От първия си брак Гуспата има син и дъщеря.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!