Чесънът може да убие 14 вида рак и 13 вида инфекции, така че защо лекарите не го предписват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чесънът е един от най-здравословните зеленчуци в света. Освен че е чудесно допълнение към дълъг списък от ястия, чесънът има страхотни лечебни свойства.

Чесънът помага при лечението на такива проблеми като: холерни инфекции, млечница, Helicobacter pylori, Candida, HIV, вирусни инфекции, Kiebsiella инфекции, Pseudomonas aeruginosa, Clostridium и др.

Вярвате или не, чесънът също може да бъде ефективен при лечението на някои видове рак. А именно, според Националната медицинска библиотека на САЩ, чесънът може да бъде ефективен при лечението на 150 здравословни проблема, от диабет и рак до атеросклероза, увреждане на ДНК и помага за елиминирането на токсините от тялото.

Всичко, което трябва да направите, е да ядете 5 до 6 сурови скилидки чесън на ден. Но преди да ядете, нарежете чесъна на ситно и оставете скилидките да престоят 15 минути, тъй като чесънът освобождава алииназа, ензим, който се бори с гъбичките и раковите клетки.

Два вида рак се предават по наследствоРакът е коварно заболяване, което може да се предаде генетично, казват специалистите. Лошата наследс…Feb 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!