Габи от „Ергенът“ призна какво наистина работи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Габриела Бланко от „Ергенът“ определено стана една от най-коментираните участнички в новия сезон на шоуто. Нейната визия и поведение станаха повод за доста сериозен хейт, който се е отразил на инфлуенсърката.

За това сподели самата Габи на стори в Instagram, където отговаря на въпроси от последователи. Оказва се, че новоизлюпената риалити звезда не се чувства добре от негативната вълна, която я залива в момента. Брюнетката все пак подчерта, че в момента по-скоро се опитва да не влиза много в социалните мрежи, за да не се разстройва.

Бланко разкри обаче, че не се занимава само с инфлуенсърство, което дори била оставила на заден план сега. Оказва се, че мацката имала собствен бизнес, който развивала от зивестно време. Става въпрос за бутик за спортни дрехи и аксесоари, от който си изкарва изцяло прехраната.

Припомняме, че в нета се появи слух, че Габи била ескорт и предлагала платена любов в сайтове. 22-годишната риалити героиня обаче категорично отхвърли твърденията, наричайки ги абсолютна лъжа и измислица на хейтъри. „Аз не съм качвала никакви снимки в онзи сайт“, сподели по-късно Габи отново по същата тема. „Ако бях проститутка, нямаше да отида в риалити предаване и да си вкарам сама автогол“, допълни тя.

Габи не скри в отговорите си, че има някои неща, които вероятно не е трябвало да прави и казва в „Ергенът“, но сега сеела това, което е посяла, каза самата тя. „Ям си хейт, но няма да се отметна сега от думите си“, отсече Бриела.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!