Първа СНИМКА на Розали Петрова – Майката на децата на Кубрат Пулев СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Припомняме, че през декември миналата година Кубрат сподели в ефира на предаването на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви, че е станал татко за пръв път на дъщеря.

Нейното име е Христина. Тогава обаче той не пожела да разкрие повече за майката на момиченцето, като единствено сподели, че не е публична личност.

Истината е, че първородната дъщеря на Пулев не се е родила през декември 2022 г., когато Кобрата оповести събитието, а в началото на миналата година. Скоро момиченцето ще празнува първи рожден ден, а името, което ѝ е дал, е в памет на неговата покойна майка Христина, която си отива от този свят твърде млада.

По завет на баща си Венко пък е спазил традицията момчетата във фамилията Пулеви да носят имена на ханове и велики воини, затова новородения си син кръстил Спартак.

Бившата му голямата любов Андреа да направи шокиращи разкрития за личния живот на боксьора. Певицата проговори за самоличността на майката на децата му, която спортистът упорито крие, като посочи името на собственичката на кантора за недвижими имоти в столицата Розали Петрова.

Ето и нея :

Изненада всички! Въпреки двете деца Кубрат Пулев се връща при Андреа! /СНИМКА/ Седмица преди да му се роди втория син, Кубрат Пулев лично е честитил рождения ден на певицата в ст…Feb 13 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!