Стана ясен големият победител от „Като две капки вода“ в дуетните благотворителни вечери

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стана ясен големият побeдител в благотворителното издание на предаването „Като две капки вода“, видя Plovdiv24.bg. Дуетът на Деси Слава и Елена събра най-много точки. Те спечелиха сърцата на всички с неверoятните си изпълнения на любими песни.

В рамките на три вечери българите имаха възможност да изпращат СМС-и за различни благотворителни каузи, подкрепящи децата на България в съвместна кампания с Уницеф. Така се събраха над половин милион лева, за които участие взеха 85 000 души. 100 000 лева от събраните средства ще отидат за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия.

Ани Салич, Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро и в трите вечери преведоха зрителите през вълна от силни емоции и невероятни имитации!

Ето и кои точно бяха дуетните половинки, взели участие в благотворителните епизоди на предаването: Вики Терзийска и чаровната Алина, Ненчо Балабанов и Жоро, Маги Джанаварова и Боги, които станаха победителите в третатa вечер, Люси Дяковска и Елизабет, Тити Папазов и чаровната му дуетна половинка Васко, Краси Радков и малкият герой Гого, Деси Слава и Елена, Калин Врачански и Алекс.

Официално: Ани Салич водеща в „Като две капки вода“Тази пролет Nova ще изненада зрителите си с цели два сезона на едно най-любимите телевизионни предав…Jan 23 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!