Влади Карамазов със силни и тъжни думи след като го отсвириха от „Сървайвър“ – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес под поста на официалната страница на „Сървайвър“ със снимка на новият водещ на култувото шоу, култувият вече бивш водещ Владимир Карамазов даде силен и подробен коментар по темата защо той не е водещ отново.

Ето какво написа:

Пиша това писмо и тук, където са най-големите фенове на Сървайвър, защото може би очаквате нещо да кажа. Всъщност сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ. Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса, защо не съм водещ.

Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това реалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас феновете . Но всичко си има своя край. Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър.

Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моят живот, една от големите ми сбъднати мечти. Всичко което съм преживял около това риалити шоу са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригинала на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено реалити.

Всеки път когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение.

May be an image of 1 person, beard, standing and text that says "ваня джаферович Bogeu на SURVYVOR"

ЛИНК КЪМ ПОСТА >>> ТУК

Ние усещаме тъга в думите му, вие какво мислите по темата? Харесва ли ви новият водещ? Би ли бил добър колкото Карамазов?

Зрители скочиха срещу новия водещ на „Сървайвър“: Махнете го, искаме си ВладоДнес от БТВ обявиха, че седмият сезон на „Сървайвър“ ще има нов водещ. Става дума за Ваня Джаферович…Feb 3 2023vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!