Ивайла Бакалова смайва с тяло на богиня след раждането на второто си дете СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ивайла Бакалова, която роди Вяра на 21 декември се скри от студа в родината и побърза да замине за Дубай. Тя се показа по оскъден бански и се вижда, че се хвали с плосък корем и няма и следа от целулит по тялото. Бакалова никога не е била любителка на жестоките диети, но винаги е залагала на подовете и зеленчуците.

Визията на младата майка по бански предизвика горещ спор в социалната мрежа между феновете на Ивайла.

Някои я поздравяват за перфектната визия, засипват я с комплименти и не могат да се начудят как може да се стопи толкова бързо. Моделката обясни на последователите се, че все пак са минали 45 дни от раждането. И обясни, че още на 15-ия ден се възстановила и имала да сваля само 3 излишни килограма. Но отдава бързото отслабване на добрия си ген.

Но други са категорични и казва: „Да демонстрираш перфектни форми след раждане не вдъхновява. Бих се впечатлила повече от грижите за бебето и това да послужи за пример.” Има и по крайни мнения като това: „Ти с тази анорексия си като манекен на Освиенцим.”, я захапа друга нейна фенка.

Ивайла Бакалова в супер форма 2 месеца след раждането

Раждала ли е изобщо?! Ивайла Бакалова показа манекенски мерки 15 дни, след като стана майка: Една от най-красивите носителки на титлата „мис“ у нас, Ивайла Бакалова , стана майка за втори път …Jan 19 2023vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!