Майката на Емил рухна, Брат му с извънредно съобщение! – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Братът на Емил Боев Мартин се появи в извънредно включване заедно с майката на изчезналото момче. „Има голям шанс и доказателства в моята глава Емил да е похитен или някъде в Перник Реших лично да дам 100 хиляди лева на човекът, който намери Емил или помогне да го открием жив.“, призова той.

Майката на Емил се включи през сълзи

„Моля ви, да намерим сина ми жив. Моля ви.“, каза съсипаната жена.

„Моля всички медии да пуснат това видео, за да стигне до човека, който трябва, ако е това сценарият. Продължаваме да търсим и благодарим на всички“, казва Мартин.

Ето и поста му:

„Пускам това видео на мен и майка ми с идеята че след 9 дена кошмар и неизмерими сила и воля от всички ни – доброволци и служби едновременно, нямаме и една следа от Емил.

Следващата новина моля всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до правилния човек.

Затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство достатъчно да го намерим жив.

Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид, че няма да приемаме това като доказателство.

ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ:

0886695116

Умолявам ви да НЕ притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали които не са Емил – всеки сигнал ще мине през мен лично след като е даден на телефона.

Откриха мъртъв изчезналия Мартин от ВарнаТъжна вест дойде от Варна, където 43-годишен мъж бе в неизвестност в продължение на 13 дни. Близки и…Feb 2 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!