ЕКСКЛУЗИВНО. Иво Аръков с първа песен: За любовта е. От която боли!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Иво Аръков показа още един свой талант – на музикален изпълнител. Първата му песен вече е факт. AROMATA е горещо парче за любовта, от която боли, но и ни прави решителни. 

Бързам да разбера повече за парчето, а след телефонния разговор с него, тембърът му още отеква в ушите ми. Само мога да си представям какво е този глас да пее в близост до теб. Оказва се, че пеенето за него не е каприз, нито нещо „самонадеяно“, а отдавнашно желание, страст и много положен труд.

„Това е песен за

ИЗГАРЯЩАТА ЛЮБОВ, КОЯТО НИ БЕЛЕЖИ

До степен да не можем да продължим. Клипът обаче завършва с приемане на действителността, да бъдем смислени и решителни.“

Самият той приема тази песен като възможност да затвори страница от своя собствен живот. И признава, че в момента е щастлив в любовта си, а не го боли.

„Смела стъпка“ – така Аръков нарича появата на първата му песен. „Харесва ми да се занимавам с музика и продуцентство. Тази идея дълго време отлежаваше в съзнанието ми, просто не попадах на правилните хора.“ Вдъхновение получава от лятното турне с Кирил Кирилов, Кирил Ефремов и Виктор Стоянов. С Искрата пък успява да съчетае работата си по особено добър начин.

Признава, че през годините не е спирал да ходи на уроци по пеене, при вокални педагози и хора от музикалния бранш.

ИМЕТО НА ПАРЧЕТО Е AROMATA

„Пишем го и на кирилица, и на латиница. Ако можех, и на китайски бих го написал.“

Иво Аръков за ролите си в

A писането, също като пеенето явно е в кръвта на актьора. Защото той е и един от авторите на текста на парчето. Допълват се чудесно с Искарата и Росен Димитров.

Признава, че ако трябва сам да напише текст, ще прекали с дългите изречения. „А те не стават за песен!“. Затова се доверява на професионалистите с дълъг опит в обалстта.

НЕ ЗАРЯЗВАМ АКТЬОРСТВОТО!!!

Иво Аръков най-после показа жената до себе си – СНИМКИВ Италия забегна Иво Аръков веднага след празниците. Актьорът и любимата му Габриела посрещнали Коле…Jan 8 2023vijti.com

За Иво пеенето е естественото допълнения към неговите творчески занимания.

„Те са в една посока. Не ставам аграр. Тук просто едното помага на другото.“

Всъщност първото си предложение да започне кариера като певец получава много преди тази първа песен. То идва от Галин. А поводът е една песен за голям хранителен магазин. Тогава отклонява офертата.

Идеята явно е имала нужда да узрее, за да се получи това, което сега феновете му могат да вдъхнат – AROMATA.

Защото когато човек прави нещата и влага сърце, те просто се получават. Доказателство за това е и фактът, че успява да си представи и да сподели идеята за клипа в рамките на само един телефонен разговор.

„Изникна ми на веднага, разсъждавайки върху текста. Просто ми беше много лесно да реагирам на момента“

ВНИМАНИЕ ГОРЕЩО

Партньорка на Аръков в клипа е Десита. 

Благодарен й е, че е приела да участва в него, а присъствието й, признаваме, е особено осезаемо.

Горещите сцени обаче в никакъв случай не са причина приятелката му да ревнува.

„Тя е моя приятелка и затова, защото няма нищо против и осъзнава какво работя и какви са сцените, в които участвам. Ние сме артисти, които пресъздават друга история в друго пространство.“

Издава ни, че двамата ще прекарат Свети Валентин заедно.

„Вечеря, гледка, романтика, музика…“

Разбира се, че музиката ще е част от този ден помежду им. AROMATA (на рози или просто на споделеност) също.

Иво Аръков показа къщата си, ще се хванете за главата от лукса вътре ВИДЕООт няколко месеца актьорът от българския сериал „Съни Бийч“ е доста активен в социалните мрежи, коет…Nov 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!