Мишо Билалов направи предложение на Лилия Маравиля и тя прие направи предложение на Лилия Маравиля и тя прие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мистър „Стани богат“ Мишо Билалов направи логичния избор и се спря на Лилия Маравиля като партньор в новата насока, която поема живота му. „Ние с него имаме еднакви критерии, стремим се към едно е също“, това призна актрисата при гостуване в студиото на „На кафе“ с Гала.

външна реклама

Предложението на Билалов към Маравиля е академично. Актьорът започва свой курс по актьорско майсторство за кино в театралния колеж „Любен Гройс“ и е поканил колежката си за свой асистент. Тя първо се поколебала, защото работата да оформяш новото поколение артисти е сложна и отговорна. След като разбрала обаче, че Билалов е подготвил учебната програма, Лилия се съгласила, защо досега съвместната им работа винаги е била успешна.

„Аз изключително разчитам на него, той разчита на мен чисто актьорски да помагам на възпитаниците“, обясни актрисата. Тя призна, че за съжаление заедно с Билалов са „пуснали“ бъдещите актьори да учат основите на професията без тяхното напътствие, просто защото и двамата били страшно заети със снимки, репетиция и представления. От новия семестър обаче Билалов и Маравиля здраво се захващат с преподавателска дейност.

Зрителите във възторг от новия сериал на БНТ с БилаловБългарската национална телевизия стартира нов сериал, който носи името „Вина“. Първият епизод бе изл…Jan 7 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!