Благовест Аргиров се шири в нов супер луксозен палат (Певецът и жена му тънат в бароков разкош като на Лили Иванова – Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Благовест Аргиров и съпругата му са се настанили  по празниците в нова къща, която изградиха през миналата година в Банкя. Там си построи палат и брат му Светослав, но все още не се е нанесъл в него.

Благовест обзавел дома си в бароков стил, досущ като този на Лили Иванова. Близнаците са приятели с гранд дамата на българската естрада и често са й били гости в дома й на улица Оборище.  Благовест от там харесал пищния интериор и това го вдъхновило да обзаведе по подобен начин и собствения си палат. Самата Лили му го свързала с майсторите, които изработили някои от нейните прочути мебели, които са известни с обкова си от злато и сребро.

Семейството пръснало впечатляваща  сума за един бюфет, изработен от бяло дърво, а цената му била повече от 10 бона. Холната мебел също била по поръчка и шашвала с величествеността си в стил късен барок.

За обзавеждането на дома си Благовест пръснал толкова пари, колкото и за самия строеж заради  инфлацията. Домът на брат му също бил готов, но Светослав предпочитал обзавеждането вътре да е в по- семпъл стил като средиземноморския.

И двата палата се издигат в Банкя, а с парцела близнаците се сдобили преди 15 г. Избрали мястото заради свежия въздух и прекрасната гледка, която  се открива към планината.

Благовест се доверил изцяло на вкуса на съпругата си Лили, която е от румънски произход. Тя работи в столичен бутик и се увлича от дизайн.

И двамата близнака притежават солидни финансови възможности. Благовест отдавна има кантора за недвижими имоти. А Светослав години наред живееше зад граница, където бе отлично платен. Завърна се в родната с жена си през 2017 г .

Двамата братя вече са комшии на Бойко Борисов.  Малко по-далеч от тях къща имат и други музиканти – Катя и Здравко от дует Ритон.

Източник: Ретро

Брат Аргиров с по-скъпарске дом от Лили ИвановаNo ExcerptJan 5 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!