Отслабнала и стройна ли: Симона Загорова два пъти по-дебела от Глория! (РЕАЛНИ СНИМКИ след празниците)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Месеци наред медиите пишеха как Симона Загорова не просто е отслабнала, но се е превърнала едва ли не в модел. На това мнение бяха и потребителите в нета, предвид снимките, които Мони пускаше, а и продължава да пуска. Е, оказа се, че наградата е за малцината, които заподозряха шашма и твърдяха, че щерката на Глория просто е задобряла с фотошопа.

Да, така е. Защото, колкото и да се „свиниш“ от Коледа до Нова година, няма да направиш гушата и яката фигура, които Симона показва на последните си реални снимки от телевизионно предаване.

Така като я гледаме, Загорова е двойна на родителката си Глория и няма и помен от финното като вейка девойче, усмихващо ни се от профила й в мрежите.

„Добре, де! Едно не е ясно – защо Мони, дето си е хубавичка, пък и известен разум показваше, драпа да бъде копие на всички кифли, плъзнали като зараза по мрежите?! Голямо постижение ли е това, чудо ли?! Да си поредната от калъпа, все едно правени на машина. Жалко, че сме я имали за умна, защото явно не е“, коментират потребители.

И я съветват за енти път да спре да се тормози и да развива комплекси, породени от собственото й безумие, а да се приеме такава, каквато е и да живее адекватно.

Симона Загорова даде рецептата на закуската си за отслабване – ето продуктите: В последната година и половина Симона Загорова сякаш е друг човек – одухотворена, отдадена на майчи…Nov 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!