Тони Димитрова празнува юбилей днес! Ето на колко става и какво получи!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рожден ден днес празнува Тони Димитрова. Обичаната заради гласа и песните си Тони Димитрова навърши 60 и беше обявена за заслужила актриса на Бургаския театър.

За разлика от времето на социализма, когато само най-успешните ни артисти можеха да сложат званието „з.а.“ („заслужил артист“) и „н.а.“ („народен артист“), този жест към изпълнителката е напълно символичен. За него обаче има издадена съвсем истинска заповед на директора на театъра Борислав Чакринов.

Той самият е изчете на сцената, я милата церемония по връчването беше показано от bTV на живо в предаването „Преди обед“. Тони Димитрова получи също така символично увеличение на заплатата, или може би по-точно е да се каже на отплатата от колегите си. Тя става от „много любов“ на „изключително много любов“, прочете Чакринов пред развълнуваната изпълнителка, която едва успя да удържи сълзите си.

Изпълнителката на „Ах, морето“ е част от трупата на Бургаския театър от десет години. В момента тя репетира нова постановка и не почива дори на рождения си ден, който ще празнува с колегите в барчето на театъра.

Пред камерата на bTV Тони разказа в познатия си прям стил за това какви са били личните ѝ празници в детството. „Рожденият ми ден е след Нова година, когато парите са свършили. Освен това по това време като ученичка бяхме във ваканция. Събирала съм съучениците си, но много ги нямаше – кой на село, кой на семейна екскурзия. Получавах много книги за подарък, едно време книгата беше най-големия подарък. А вкусът на рождения ми ден беше на филийка с пастет, варено яйце и кисела краставичка“, разказа Тони Димитрова.

Певицата Тони Димитрова шашна феновете, смени напълно амплоато сиПевицата Тони Димитрова реши да стане писателка. Една от най-известните бургазлийки се е заела да пу…Dec 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!