Търкаш и те падат сами! Рецепта за премахване на косъмчета по лицето:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма жена, която да не се дразни от малки косъмчета по лицето. Повечето хора страдат от окосмяване над горната устна. Восъкът вероятно е бил първата ви помощ при справянето с тези досадни и повтарящи се вредители.

Но съществува и друго естествено и ефективно решение. Източните жени използват тази животоспасяваща смес от векове. А именно с помощта на тази смес се отстраняват косъмчетата и същевременно тя действа успокояващо на кожата. Помага за поддържане на здравия и красив блясък на кожата.

косъмчета по лицето

Естествените съставки са пълни с витамини, минерали и антиоксиданти. Въпреки че хората не обръщат достатъчно внимание на кожата си, а трябва! Кожата е най-големият орган в тялото и каквото и да поставите върху нея, се абсорбира директно в кръвта.

Натурално средство за обезкосмяване

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

2 лъжици мед

1 супена лъжица овесени ядки

2 супени лъжици лимонов сок

отстраняване косми по лицето

ПРОЦЕДУРА:

Смесете всички съставки и ги разтрийте върху местата на лицето, където имате косми, които искате да премахнете. Оставете сместа да действа 15 минути. След това изплакнете с топла вода, след което нанесете хидратиращ крем за лице. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично и след месец космите ще изчезнат.

Ако ви притесняват косъмчетата по лицето, на помощ идва лимоновият сок, който трайно премахва окосмяванетоЗа дамите окосмяването на лицето е повече от неприятно. Но е неизбежно следствие при генетична предо…Dec 24 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!