Разкриха истинската възраст на Лили Иванова – ще се смаете от цифрата!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Суетата е присъща на почти всяка представителка на „слабия“ пол. Когато си под светлините на прожекторите, обаче, суетата достига до невиждани размери.

Сред дамите в родния шоубизнес като най-суетна винаги е сочена Примата, голямата Лили Иванова. А темата за годините й е предизвиквала не една или две полемики през годините, като заради безупречния начин, по който изглежда в 9-тото десетилетие от живота си Лили си спечели дори прозвището „Вечната Амбър“.

Официално най-голямата звезда на българската музика е родена на 24 април 1939 г. Въпреки това споровете около истинската възраст на неувяхващата ни естрадна певица не стихват, а на редакционния имейл на HotArena се получи писмо от читател, който твърди, че Лили е родена през 1934 година. Оказва се, че и други популярни дами от театралната сцена или шоу бизнеса крият истинското си ЕГН. Но каквато и да е истината Лили изглежда фантастично и няма никакво намерение да слиза от сцената.

Ето какво пише въпросният читател. Предлагаме ви текста без редакторска намеса.

„Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Има завършена гимназия -12 клас т. е. тогава е на 19 години. Нейната дата на раждане е вписана в ученическите дневници и дипломата за завършен 12 клас. Истината е ,че реалната, истинската дата на раждане е април, а годината 1934 година. Това съобщава шефката на Концертна Дирекция  Лидия Станчева, която е и нейна кума. Затова една жена на 88 години /Лили Иванова е на 88 г. навършени, а през април 2023г. ще стане на 89 г./,изглежда така. Много артистки, певици (Аня Пенчева, Катя Близнакова, моделката Венета Харизанова), си намалиха годините.

Суета, твоето име е жена!

 Та, Лили Иванова е на 88 години – родена през 1934 г. в гр. Кубрат. Няма нищо срамно да кажеш истинската си възраст. Световната Едит Пиаф /Врабчето/ник

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!