Глория и новото й гадже посрещнаха Нова година на тузарско място-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още щом пристигна в английската столица, двойката пусна снимки и сторита оттам. Досега Глория никога не е демонстрирала интимните си отношения с някой мъж по този начин, а е пазила дискретност.

Но в момента си е загубила има по атлетичния и мускулест жребец, досущ като тийнейджърка и си личи, че не може да си намери място от щастие. Тази връзка видимо я подмлади и въпреки че стана баба на малко момиченце, показа младежка визия.

Феновете нарекоха гаджетата „най-коментираната двойка на годината”. Едни упрекват поп фолк певицата, че Добри е много млад за нея, че не може да го дари с детенце. А той е на години да създаде семейство. Обвиняват Гло, че е съсипала  семейството на дъщеря си, като я раздели с бащата на детето й. Но  други пък защитават любовта й и пожелават на двойката да са много щастливи и все така влюбени.

Но какво ще се получи в действителност предстои да разберем, пише kliuki.bg.

Работата е сериозна! Глория и младото й лъвче прекараха заедно Бъдни вечер, запозна го с родата (Снимки)Напук на хулите, подигравките и нападките в социалните мрежи заради разликата във възрастта им, прим…Dec 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!