Силвия Кацарова: Ще има ново геополитическо прекрояване, подготвят ни за класово общество

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известната поп певица Силвия Кацарова се изяви като един същински военен експерт и геополитик. Кацарова гостува в предаването „Денят ON AIR“.

Тя без никакъв свян, дори и самата водеща не я прекъсна, се впусна да налага твърдения със съмнителна достоверност.

„Две години ни уверяват, че полагат големи грижи за здравето на човечеството. Изведнъж – свръхпроизводство на оръжия и война. Има ли справедлива война?“, попита тя.

„Това е сценарий. Може би ще има ново геополитическо прекрояване в света. Такива са моите изводи. Вълнува ме бъдещето на нашата планета. Постоянно ни говорят, че сме над 8 млрд., че планетата Земя няма ресурса да ни изхрани. Ударът е върху семейството“, коментира още тя без да се съобразява, че е в национален ефир.

Обществото днес решава да е модерно, но това вероятно ще доведе до самоунищожаване, каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

„Какво оставяме на нашите деца? За първи път съм щастлива, че съм възрастна, защото не искам да видя бъдещето, което ни кроят. В момента се подготвя сякаш и класово общество. Събираме се на малки общества. Вече ни разделиха“, посочи певицата.

„В момента се води вселенска битка. Господ ни показва, че не вървим по правилен път. Ако не се обърнем към него, то ние ще се самоунищожим.“, завърши тя.

Йорданка Христова разкри карала ли се е със Силвия Кацарова и с кои колеги се обича – ВИДЕОНеостаряващата звезда на българската попмузика Йорданка Христова е родена на 10 септември 1943 г. в …Nov 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!