Свекървата на Глория е в шок: Не успя ли да си намери мъж като за нея, а не моето момче, което може да ѝ е син

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По всичко личи, че Глория е влюбена, но не може да реши дали да извади връзката си на показ, или да се радва на щастието си тихо. Сякаш за момента фолкдивата е предприела второто, но малко закъсня, тъй като вече цяла България знае кой е новият ѝ възлюбен. И да – има много учудени от избора ѝ. 

Известно е, че Глория има високи изисквания към човека, който ще бъде до нея, но този път се е спряла на младок, който съвсем спокойно може да ѝ бъде син. И това са думи на майката на момчето, пише „Марица“.

Бъдещата свекърва на певицата била крайно притеснена, когато разбрала, че синът ѝ, Добрин Добрев, е започнал връзка с Глория. Най-малкото защото двете са почти на една и съща възраст, като фолкдивата дори била по-голяма от майката на избраника си.

Но когато става дума за любов, нищо не може да се направи и по всичко личи, че Глория и Добрин са заедно и се радват на отношенията си. Макар и певицата да е изтрила всички общи кадри с него, вероятно за да спре потокът от коментари, съдържащи прекалено много критика.

Майката на Добри обаче била крайно притеснена, защото е убедена, че Глория използва синът ѝ, за да се почувства млада отново.

Глория с велик моден гаф! Къде са й класата и стилът?! Вижте как се появи на участие (Снимка) Сочената за икона на стила и грацията певица Глория  отбеляза първия си моден гаф от доста време на…Dec 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!