ТРИ места в къщата, които трябва да се почистят преди Нова година, за да дойдат богатството и късметът!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скоро, скоро започва Нова година! Всички искаме лошите неща да останат в миналото, а през новата година да станем най-добрата версия на себе си – здрави, щастливи, богати и успешни.

За да се случи това наистина, трябва да работим сега, в края на изтичащата година. И всичко, което трябва да направите, е да почистите добре дома си.

За да привлечете богатство и късмет в дома си, не забравяйте да почистите старателно следните три места.

Коридор
Това е мястото, където започва вашето домашно пространство.

Ако подовете на входа на апартамента са мръсни през цялото време, нещата са разпръснати по всички хоризонтални повърхности и целият гардероб виси на закачалка от лятно яке до кожено палто, тогава късметът просто няма къде да стъпи.

Той ще се обърне и ще си тръгне. И ще вземе със себе си богатство.

Затова приберете сезонните неща в гардероба,  почистете добре подовете.

Ако обувките, ботушите и чехлите заемат по-голямата част от пода в коридора, време е да се сдобиете с рафт или шкаф за обувки.

Кухня
Дори ако не обичате да готвите и използвате доставка от най-близката пицария, кухнята трябва да се поддържа в ред.

Това е сърцето на дома.

Затова изхвърлете всички чинии и чаши с пукнатини, подновете кърпите, проверете срока на годност на храните по шкафовете.

Всички продукти с изтекъл срок на годност трябва да се изхвърлят. Изплакнете добре повърхностите на шкафовете и кухненските уреди, късметът през новата година ви е гарантиран 🙂

баня
Ако банята е потънала в плесен, незабавно се отървете от нея. В крайна сметка мухълът е знак за увяхване и старост, а вие сте доста весели, млади и готови за нови предизвикателства.

Почистете огледало, кранове, плочки.  Какво виждате, когато се погледнете в мръсно огледало? Да, почти нищо, някаква мъгла.

Така че перспективите за растеж в живота ви също са неясни. И когато всички повърхности блестят, кърпите миришат на свежест – става ясно, че собственикът на помещенията уверено гледа в бъдещето и е готов да спечели.

Разбира се, по-добре е да почистите и останалите стаи за новата година. Изхвърлете старите неща, почистете праха, купете стилни декорации за къщата.

Когато късметът погледне в чист и удобен апартамент, ще го хареса толкова много, че ще остане с вас за дълго време. И богатството ще последва.

Съсед ми показа уникален трик за незамръзваща течност за чистачкиОпитните шофьори използват сол за размразяване на замръзналата течност за чистачки – просто тя се из…Dec 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!