Мира от „Игри на волята” се оказа супер богаташка! Вижте палата й!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мирослава Профирова, позната просто като Мира от „Игри на волята”, разкри истинското си лице в „Черешката на тортата” по Нова телевизия. Едва ли някой е подозирал, че представяната като „домакиня” майка на две деца, всъщност живее в истински палат, в хола ѝ може да се завърти цяло хоро, поръчва да се заколи теле специално за да има прясно месо за вечеря, а добрата ѝ форма е заради гигантския домашен фитнес.

външна реклама

Зрителите видяха в дома на Мира лукс, какъвто малко хора в България могат да си позволят.

А още по-впечатляващо е, че това не се дължи на умението ѝ  да си хванала богат мъж. Напротив, Мира и съпругът ѝ са се събрали заедно в панелка в краен квартал на София, и двамата дошли от провинцията. Натрупали са богатството си заедно. Съпругът на Мирослава е крупен земеделец, а преди да се отдаде на майчинството, тя е била държавен служител.

„Не е да съм хванала богаташа и да съм се паркирала в имението. То нямаше и имение тогава”, коментира Мира. Участничката в „Игри на волята” премълча, в коя институция е работила, но проверка показа, че това е ДФ „Земеделие”.

Вечерята, която Мира приготви в „Черешката на тортата” беше само с традиционни рецепти и продукти от родния ѝ родопски край. Шеф Манчев остана очарвован и си беше искрено впечатлен от ястията, като дори сподели, че съжалява, че не ги е опитал. Основното ястие включваше „кочан”, както се нарича в Родопите алабашът. Оказа се, че Мирослава даже не знае тази дума за продукта, който иначе много харесва.

Вечерта завърши подобаващо, с гайда и родопски песни. Мира блесна не само с богатството си, но и с силната си привързаност към селото и традиците. Интересен детайл беше, че тя посрещна гостите си от „Игри на волята” по ръчно изработени терлици, комбинирани с вечерна рокля. На края на вечерта Мира се разплака от вълнение, като чу невероятното родопско пеене.

Елица и Алекса свиха гнездо с наградата от „Игри на волята“ (първи СНИМКИ от семейния апартамент) Победителят в 4-ти сезон на „Игри на волята“, сърбинът Алекса Ерски , заяви веднага след края на пр…Dec 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!