Не че се фука! Антония Петрова показа вила като от интериорно списание с уникална гледка (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Ако човек погледне профила на Мис България Антония Петрова – Батинкова в социалните мрежи, със сигурност ще почувства най-малкото благородна завист. От безбройните кадри, които фигурират там, оставаме с впечатлението, че семейството постоянно е на път – я в поредната тузарска дестинация в чужбина, я някъде из живописните кътчета на скромната ни родина.
Е, г-жа Батинкова явно е имунизирана срещу отрицателните коментари, с които я заливат в мрежата, защото продължава да бълва съдържание въпреки тях. Последната придобивка, с която се похвали пред последователите си е  нова вила в Пирин , където семейството планира да прекара предстоящите празници с двете им деца.

Вила Аби

Вила Батинкови

Вилата се намира в един от любимите комплекси на родния елит, където много звезди вече си купиха собствен имот. Къщата  има собствено име, което идва от първите букви в имената на членовете на семейството, както и герб.

Вила Антония Петрова

„Нашата Вила АбиИ: Антония, Благовест, Ивайло-син и Ивайло! Гербът на къщата, и самата тя с изглед към природния феномен – Стъпалата (Събиците) на Пирин и нашето семейство Батинкови, вплетено в него!”, написа Антония под снимките на вилата, които сподели с последователите си,

Тя е показала и снимки на дневната, от които става ясно, че жилището е луксозно обзаведено, а стилът пасва идеално на местоположението в планината – камък, дърво, топли цветове, камина и тук-там – тъмно синьо, за да разнообрази цветовата гама.

хол вила

А гледката, която се открива от вилата, е буквално спираща дъха:

Ивайло Батинков син

Батинкови вила изглед

вила в Пирин

След като направиха сефтето на новия дом, цялото семейство се отправи в къщата на свекървата на Антония, от където също видяхме много снимки.

„В нашето семейство, в къщата на свекърва ми, дядо Коледа тази година подрани! Тати Ивайло се преоблече традиционно, като добрия дядо, който носи подаръци и зарадва Бест, Ив и братовчедите! На празничната трапеза се събрахме заедно с всички баби и дядовци, лели и чичовци… цялото семейство и всички поколения посрещнахме дядо Коледа (Тати Иво)! Става все по-трудно Бест да не го познае и тази година за дядо ни Коледа измислихме специален маршрут и инкогнито организация… беше много забавно! Колко е хубаво да имаш деца“, споделя емоциите си Антония, която изненада всички колко всеотдайна майка може да бъде.

Антония Петрова Коледа

коледна трапеза

Антония Петрова синове

Антония Петрова гледа бебе-аристократ-Ето само да видите лъжичките-СнимкаПрищевките на миската стават все по-странни. Носителката на титлата Мис България Антония Петрова зах…Dec 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!